EnterpriseVOIP

Wat is EnterpriseVOIP

EnterpriseVOIP is een communicatiedienst voor bellen via internet. De dienst werkt in combinatie met alle typen breedbandverbinding: ADSL, kabel of glas. U bent dus vrij in de keuze van de breedbandverbinding. EnterpriseVOIP is een stabiele, professionele dienst waarmee al uw gesprekken op een betrouwbare manier tot stand komen.

Aantrekkelijk vanaf 10 werknemers

EnterpriseVOIP is een VOIP-dienst die perfect samenwerkt met IP-telefooncentrales. IP-telefooncentrales bieden professionele telefoniefuncties die voorheen alleen voor hele grote bedrijven betaalbaar waren. Nu komen deze mogelijkheden beschikbaar voor kleinere bedrijven. Vanaf zo’n 10 werknemers is EnterpriseVOIP met een IP-telefooncentrale vaak al een aantrekkelijke oplossing.

Veel functionaliteit

Veel IP-telefooncentrales bieden bijvoorbeeld een voice response functie en uitgebreide doorschakelfuncties. Doordat de meeste IP-telefooncentrales software-based zijn, zijn ze makkelijk te installeren en te configureren. En ze maken gebruik van dezelfde bekabeling als alle andere IT-oplossingen. Daarmee beschikt u over een totaaloplossing die toekomstvast en flexibel is en veel mogelijkheden biedt tegen een lage prijs.